Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ θα βρείτε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε

Συχνές Ερωτήσεις για επαγγελματίες

Για να καταχωρήσετε την επιχείρηση σας θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα μας πατώντας πάνω στο μενού “Είσοδος ή Εγγραφή”

Στην συνέχεια στην σελίδα της εγγραφής επιλέξτε τον τύπο ως ¨Κατάστημα” και συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.

Αφού έχετε κάνει την εγγραφή σας μπορείτε πατώντας στο μενού “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ>ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ” να καταχωρήσετε την επιχείρηση σας συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία.

Η ομάδα μας θα εξετάσει την καταχώρηση σας και θα δώσει έγκριση εντός 2 ωρών τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή την επόμενη εργάσιμη.

Ναι, κατα την πρώτη καταχώρηση της επιχείρηση σας θα σας ζητηθεί από το σύστημα μας να επιλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει, έτσι μόλις πραγματοποιήσετε την αγορά του πακέτου που επιλέξατε θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην καταχώρηση σας.

Μπορειτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 πακέτα που προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες και αλλάζει μόνο η διάρκεια τους, έτσι υπάρχει το μηνιαίο, το εξάμηνο και το ετήσιο πακέτο που σε αυτό περιλαμβάνονται και 2 μήνες δώρο.

Φυσικά, από την στιγμή που έχει εξοφληθεί η συνδρομή σας μπορείτε να δημοσιεύσετε ότι αγγελία επιθυμείτε από τον πίνακα ελέγχου σας ή πατώντας στο μενού “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ>ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ”

Βεβαίως, δίνουμε την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αναρτήσουν τα βιογραφικά τους, ώστε εσείς να μπορείτε να τα ελέγξετε και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί τους.

Πατώντας στο μενού “ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ>ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ” μπορείτε να δείτε όλα τα βιογραφικά των ενδιαφερόμενων και να εφαρμόσετε φίλτρα ώστε να σας παρουσιάσουμε μόνο αυτά που σας ταιριάζουν.

Παρέχουμε την δυνατότητα να καταχωρήσετε έως 5 αγγελίες μαζί με την εγγραφή σας, οι αγγελίες αυτές μπορεί να είναι είτε προϊόντα που πουλάτε στο κατάστημα σας, είτε ακόμα και μεταχειρισμένα αντικείμενα.

Αν επιθυμείτε παραπάνω από 5 αγγελίες θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων, να μας δώσετε πληροφορίες για τον όγκο των αγγελίών σας ώστε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά για εσάς.

Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε να είστε στην κατηγορία “Δημοφιλή καταστήματα” (Σε υψηλές θέσεις) ή στα “Προτεινόμενα καταστήματα”.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ώστε να σας στείλουμε τον τιμοκατάλογο μας γράφοντας σε ποιά θέση θέλετε να είστε ως διαφημιζόμενος.

Για να φαίνεται σωστά η εικόνα προφίλ και εξωφύλλου πρέπει να είναι η φώτο προφίλ 500*500 pixel και η φωτο εξωφύλλου 1920*400 pixel.

Ο χορηγός βρίσκεται σε όλες τις σελίδες ως στατικό banner.
Το στατικό banner είναι η καλύτερη διαφήμιση για ενα κατάστημα γιατί σε όποια σελίδα και να είναι ο ιδιώτης και ψάχνει κάτι συγκεκριμένο που τον ενδιαφέρει, βλέπει μόνο τους χορηγούς.

Με το που γΊνει η κατάθεση του ποσού της συνδρομής σας, μέσα σε 8 ωρες το τιμολόγιο θα βρίσκεται στο email σας και θα σας ενημερώνουμε και με sms αν το επιθυμείτε.

Για να είστε στα ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ θα πρέπει να μας κάνετε αίτημα για να σας στείλουμε τον τιμοκατάλογό μας.
Για πιο γρήγορη επικοινωνία, μπορείτε να μας στείλετε email και στο θέμα να μας γράψετε “θέλω τιμοκατάλογο για δημοφιλή καταστήματα”.

Για να είστε στα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ θα πρέπει να μας κάνετε αίτημα για να σας στείλουμε τον τιμοκατάλογό μας.
Για πιο γρήγορη επικοινωνία, μπορείτε να μας στείλετε email και στο θέμα να μας γράψετε “|θέλω τιμοκατάλογο για προτεινόμενα καταστήματα” .

Όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, είτε στο επαγγελματικό σας προφίλ, είτε στις αγγελίες σας, είτε για τις προσφορές σας, γίνονται απο τον πίνακα ελέγχου.

Αν ξεχάσετε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της συνδρομής σας, θα σας ενημερώσει ο αντιπρόσωπός μας τηλεφωνικά ή με email.

Οι τρόποι πληρωμής είναι μέσω των κάτωθι τραπεζών:
ALPHABANK, EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ.

ΜΙΧΑΛΗ η απάντηση είναι και στους ιδιώτες να βάλουμε την ίδια  η κάτι άλλο;

ΝΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ. Αν μας προτείνετε σε αντίστοιχα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και αναφέρουν κατά την επικοινωνία τους μαζί μας το όνομά σας ή το κατάστημά σας, στην επόμενη συνδρομή σας θα έχετε έκπτωση για την προβολή του καταστήματός μας.

Τρεις ως  πέντε ημέρες πριν την λήξη της συνδρομής σας , θα σας έρθει ενημερωτικό email.

Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνείτε μαζί μας να μας αναφέρετε ποια είναι τα καταστήματά σας και φυσικά θα έχετε το προνόμιο κάποιας έκπτωσης για όλα.

Στέλνοντας μας email καταγράφοντας το αίτημά σας, σας αποστέλλουμε τον τιμοκατάλογό μας.

ΝΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΙΤΕ WEBSITE EITE ESHOP.

Συχνές Ερωτήσεις για ιδιώτες

Από την στιγμή που έχετε καταχωρήσει το βιογραφικό σας πατώντας στην αρχική μας σελίδα στην αναζήτηση και βάλετε καταστήματα που ψάχνουν συγκεκριμένο κλάδο, μπορείτε να επικοινωνήσετε και απευθείας με τον καταστηματάρχη.

Όχι δεν υπάρχει κάποια χρέωση.
Θα πρέπει αρχικά να κάνετε την εγγραφή ως ιδιώτης και μετά πηγαίνετε στο ”καταχώρηση αγγελίας για ιδιώτες” και τοποθετείτε αυτό που θέλετε να πουλήσετε.

Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να μας στείλετε σκριν (screenshot)  το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και το user που έχετε, (όχι τον κωδικό, μόνο το user), για να επιλύσουμε το πρόβλημά σας.

Όλες τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή και να πάτε απευθείας στον πίνακα ελέγχου.

Αν επιθυμείτε να έχετε ένα άρθρο και να το δημοσιεύετε όπου εσείς θέλετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με θέμα ‘’θέλω άρθρο για το αυτοκίνητό μου” ή ‘’θέλω άρθρο για τη μηχανή μου’’ και ένας αντιπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε πώληση ενός αυτοκινήτου, μηχανής ή οτιδήποτε άλλο αφορά το αντικείμενο αυτό και φυσικά δεν υπάρχει καμία χρέωση.

Όχι, δεν αναρτούμε αγγελίες που δεν αφορούν αυτοκίνητα, μηχανές, ανταλλακτικά κτλ.
 Ο λόγος είναι ότι ο κόσμος που επισκέπτεται το site μας ενδιαφέρεται μόνο για τον συγκεκριμένο κλάδο.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή. Όλα τα βιογραφικά αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο.
Ο λόγος είναι ότι οι επιχειρηματίες που ψάχνουν,  ενδιαφέρονται μόνο για αυτές τις ειδικότητες.

Ναι, υπάρχει εύρος τιμών όπου μπορείτε να επιλέξετε για να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.
Ενημερώνουμε πως το κάθε προφίλ επιχείρησης διαθέτει επιλογή ‘’ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ’’ .

Πάνω στο μενού μας πηγαίνετε στο τμήμα ΙΔΙΩΤΕΣ>Καταχώρηση Αγγελίας

Στην συνέχεια εφόσον έχετε κάνει εγγραφή ή είσοδο στο σύστημα μας θα σας εμφανιστούν τα πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε για την καταχώρηση της αγγελίας σας. Στο τέλος όταν συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία πατάτε “Υποβολή”, το σύστημα μας θα ενημερώσει την ομάδα μας και μετά από εξέταση της αγγελίας θα δώσει έγκριση για να εμφανιστεί.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως την παραπάνω ερώτηση “Πώς μπορώ να σηκώσω αγγελία, φωτογραφίες κλπ σε μια αγγελία;”

Απλώς αντί να πατήσετε ΙΔΙΩΤΕΣ>Καταχώρηση Αγγελίας, πατάτε ΙΔΙΩΤΕΣ> Καταχώρηση Βιογραφικού.