Γνωρίζουμε τον «Καλλιτέχνη» πίσω από το φανοποιείο Billy’s Body Kit.

Μοιραστείτε το
mixanokinisi.gr billys bodykit

Εμείς, οι λάτρεις της αυτοκίνησης, γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθέναν το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε έναν φανοποιό που εμπιστευόμαστε. Ο φανοποιός μας, ο «πλαστικός χειρουργός» του αυτοκινήτου, βρίσκει τις ζημιές που έχουν γίνει στις διαδρομές μας στην πόλη, και τις εξαφανίζει. Ειδικά όταν έχουμε σκοπό να μεταπωλήσουμε το αυτοκίνητό μας, ο καλλιτέχνης αυτός κάνει τα πάντα για να φέρει το όχημα σε καλύτερη κατάσταση και από την εργοστασιακή του. Και ναι, μιλάμε για καλλιτέχνη, αφού η φανοποιεία είναι τέχνη. Μια τέχνη λεπτομέρειας, υπομονής και μεταμόρφωσης.
Ο αγαπημένος μας φανοποιός – καλλιτέχνης στην Ελλάδα είναι εδρεύει στο Αιγάλεω. Οι άνθρωποι του mixanokinisi.gr τον έχουμε εμπιστευτεί για πολλές επεμβάσεις στα αυτοκίνητά μας, και θεωρούμε καθήκον μας να του αφιερώσουμε έστω μερικές γραμμές. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τον Billy M’ Power, τον άνθρωπο πίσω από το φανοποιείο Billy’s BODY KIT.


Billy, πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με αυτοκίνητα ως φανοποιός;
Ξεκίνησα το 2000 σε φανοποιεία της περιοχής μου. Έχω να λέω ότι η δουλειά μου ως φανοποιός ξεκίνησε δίπλα σε εξαιρετικούς επαγγελματίες όπως με τον Κυριάκο Γιαννή . Από αυτούς κατάφερα να μάθω πολλά για την τέχνη της φανοποιείας, την οποία εξέλιξα χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές.
Πώς και ξεκίνησες να καταπιάνεσαι με τα φουσκώματα;
Όπως κάθε πάθος που καταλήγει σε καριέρα ζωής: από χόμπι. Ξεκίνησα, λοιπόν, ερασιτεχνικά να «πειράζω» τα αυτοκίνητα των φίλων μου -και το δικό μου-. Με τον καιρό κατάλαβα ότι μόνο από αυτήν την ασχολία θέλω να βιοπορίζομαι. Είχα πιο πριν μια άλλη, «παραδοσιακή» εργασία, από την οποία κι έφυγα, όταν μπορούσα πλέον να σταθώ στα πόδια μου. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ρίσκα που έχω πάρει στη ζωή μου, και άξιζε.


Άρχισα, λοιπόν, με πολυεστερικές κατασκευές σε κότερα στην Ιταλία. Μετά από κάποιον καιρό, και αφού ήμουν σίγουρος πως είχα αποκομίσει τις γνώσεις και την εμπειρία που ήθελα πήρα την απόφαση να έρθω μόνιμα Ελλάδα. Έτσι κι έγινε, ανοίγοντας το Billy’s BODY KIT, στο οποίο εγώ και οι συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε αυτοκίνητα και σκάφη.
Πώς σου ήρθε η ιδέα να τροποποιείς με τέτοιον τρόπο τα αυτοκίνητα;
Εντελώς πειραματικά, ξεκίνησα με το δικό μου αυτοκίνητο, στο οποίο έκανα ό,τι μετατροπές μπορείς να φανταστείς. Η αίσθηση της αυτονομίας που σου δίνει κάθε μετατροπή, ήταν κάτι που λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Για μένα όλο αυτό μια ιδέα είναι, που σου δίνει έμπνευση για αυτό που αγαπάς. Κι εγώ αγαπώ τα αυτοκίνητα και να είμαι φανοποιός.
Πώς φαντάζεσαι να εξελιχθεί το μαγαζί σου στο μέλλον;
Πρέπει να πω ότι ήδη αισθάνομαι το επίπεδό μας πολύ υψηλό, με τόσες γνώσεις κι εμπειρία. Εγώ και οι συνεργάτες μου δίνουμε το 100% σε αυτήν τη δουλειά γιατί είναι αυτό που αγαπάμε περισσότερο. Και κυρίως, δεν το βλέπουμε καν σαν δουλειά. Συναισθηματικά μιλώντας, είναι ακόμα το χόμπι μας. Στόχος μας, λοιπόν, είναι να πάμε το μαγαζί και την απόδοσή μας ακόμα πιο ψηλά, πιο πάνω από το 100% αν γίνεται.


Ποιοι είναι οι συνεργάτες σου;
Ως φανοποιός, έχω τρεις στενούς συνεργάτες τους οποίους θα ήθελα πολύ να αναφέρω. Στον τομέα των χρωμάτων, εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τον Γιώργο Βουλαλά, που μπορεί να βρει ο καθένας στον Πειραιά (Θηβών 15). Για ανταλλακτικά απευθύνομαι στον Κώστα Καπότη, που ειδικεύεται στα ανταλλακτικά των BMW αυτοκινήτων, και βρίσκεται όπως και ο Βουλαλάς στον Πειραιά (Θηβών 90). Για τις ιδανικές ζάντες, συνεργάζομαι με τον Παντελή Τζώνη, στα Πετράλωνα (Χαμοστέρνας 46).

Εσένα πού μπορούμε να σε βρούμε;
Θα χαρώ πολύ να σας βρω στο φανοποιείο μου! Θα με βρείτε καθημερινά στη Θηβών 273 στο Αιγάλεω, να αναβαθμίζω κάθε αυτοκίνητο στο maximum βαθμό. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να καλέσετε στο 2130994798, ή στο προσωπικό μου προφίλ στο Facebook. Δείγματα της δουλειάς μου μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Billys BODY KIT στο Facebook, ώστε να πάρετε μία ιδέα. Είμαστε διαθέσιμοι πάντα, παντού και για όλους!

  • Bmw club of Athens
    08/03/2022 at 22:41

    O καλύτερος και με διαφορά ο γιατρός των BMW ένας είναι στην Ελλάδα και είναι ο billys . Mε αγάπη το προεδρείο του bmw club of Athens

Προσθέστε ένα σχόλιο

Τελευταία Άρθρα

Follow Us