5 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα αυτοκινήτου ως κομμάτι της εταιρικής σας ταυτότητας

Μοιραστείτε το
5 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα αυτοκινήτου ως κομμάτι της εταιρικής σας ταυτότητας

Ξεκινάτε μία επιχείρηση από το μηδέν και δεν έχετε κατασταλάξει στο πώς θα την προωθήσετε. Έχετε χρόνια μια επιχείρηση και θέλετε να κάνετε κάτι μικρό για να ενισχύσετε την εικόνα της. Η εταιρική σας ταυτότητα μπορεί να αποτελείται ήδη από ένα πολύ «δυνατό» logo, μια ευχάριστη στο μάτι γραμματοσειρά και χρώματα που δίνουν έναν ξεκάθαρο τόνο στο brand σας. Όμως, το να μένετε στην ύπαρξη της εταιρικής ταυτότητας χωρίς να την αξιοποιείτε δεν σας αποφέρει το επιθυμητό κέρδος.
Ίσως κάτι που να μην είχατε σκεφτεί για την ενίσχυση της εταιρικής σας ταυτότητας, να είναι τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου. Ειδικά αν η εταιρεία σας παρέχει και υπηρεσίες delivery, τότε είναι δεδομένο ότι πρέπει να αξιοποιήσετε και την… εν κινήσει εταιρική παρουσία σας στους δρόμους.
Ας δούμε τι έχετε να κερδίσετε με το να εντάξετε τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου στο «οπλοστάσιο» της επιχείρησής σας.

 1. Δείχνουν επαγγελματισμό
  Σκεφτείτε να έχει η εταιρεία σας όχημα, από το οποίο προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, και να μην έχει ούτε ένα διακριτικό της εταιρικής σας ταυτότητας. Η έλλειψη του οποιουδήποτε εικαστικού που συσχετίζεται με την εταιρεία σας, αν μη τι άλλο δημιουργεί μια δυσπιστία προς τους πελάτες σας. Ακόμα και οι πιο σταθεροί σας πελάτες θα απορούν με αυτήν την παράλειψη, αφού δείχνει την αδιαφορία σας να δώσετε έναν πιο επαγγελματικό χαρακτήρα στην επιχείρησή σας. Δώστε, λοιπόν, στην επιχείρησή σας τη σημασία που της αξίζει και ενισχύστε την εικόνα της με ένα τόσο εύκολο εργαλείο, όπως είναι τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου.
 2. Διαφημίζεστε όπου κι αν πάτε
  Όπου βρίσκεστε εσείς, βρίσκεται και η διαφήμισή σας, όσα χιλιόμετρα κι αν σας χωρίζουν από την έδρα της επιχείρησής σας. Όσο και όπου χρησιμοποιείτε το όχημά σας, τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου θα βρίσκονται εκεί για να γνωστοποιούν την παρουσία και τις υπηρεσίες σας. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα και όταν κοιμάστε, η τύχη σας δουλεύει. Όσο το όχημα της επιχείρησης είναι παρκαρισμένο, τίποτα δεν το σταματά από το να προβάλει την εταιρική σας ταυτότητα. Με λίγα λόγια, εξασφαλίζετε την αδιάκοπη διαφήμισή σας, με μία και μόνο προσθήκη.
 3. Μικρό κόστος
  Σε σχέση με το κόστος δημιουργίας και διαμοιρασμού ενός διαφημιστικού φυλλαδίου, το κόστος που προκύπτει για εταιρικά αυτοκόλλητα αυτοκινήτου είναι πολύ μικρότερο. Πρώτα από όλα, πληρώνετε για αυτά μόνο μία φορά, ενώ διαρκούν για πολλά χρόνια. Σκεφτείτε πόσο κοστίζουν όλες οι αφίσες που βλέπετε μία φορά (και μόνο) στον δρόμο, και πόσο κέρδος έχετε τελικά με τη μικρή σας επένδυση στην «κινητή» διαφήμιση.
 4. Οι άνθρωποί σας αντιπροσωπεύουν την επιχείρησή σας
  Ειδικά στην περίπτωση του απασχολείτε περισσότερα άτομα τα οποία κάνουν χρήση του εταιρικού σας οχήματος, τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου παίζουν και ψυχολογικό ρόλο. Οι υπάλληλοί σας, βλέποντας πως αντιπροσωπεύουν με την συμπεριφορά τους στο δρόμο μία επιχείρηση, αισθάνονται την ανάγκη να είναι πιο προσεκτικοί καθότι είναι αναγνωρίσιμοι. Αν η απόδοσή τους εξαρτάται και από τη χρήση του οχήματος (π.χ. γρήγορη παράδοση προϊόντων), τότε η δέσμευσή τους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό γίνεται μεγαλύτερη.
 5. Προκαλείτε το ενδιαφέρον όλων
  Ας πούμε ότι επενδύσατε σε έναν γραφίστα να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο logo και λογότυπο για την επιχείρησή σας. Σίγουρα, κάνει μεγάλη εντύπωση στο eshop σας, όμως, δεν ανήκει μόνο στον ψηφιακό χώρο. Εφόσον έχει γίνει μία προσεγμένη δουλειά γραφιστικά, γιατί να μην προκαλέσετε τις εντυπώσεις και στην «κανονική» ζωή; Ωθήστε τους περαστικούς να επισκεφθούν το φυσικό ή και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, με αυτοκόλλητα αυτοκινήτου που θα τους «καλούν».
  Σε έναν κόσμο επικεντρωμένο στην εικόνα, πώς αλλιώς θα βγείτε νικητές αν δεν επενδύσετε σε αυτήν; Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου, όσο μικρή επένδυση κι αν είναι, κάνουν μεγάλη διαφορά στο πώς παρουσιάζεται η επιχείρησή σας σε δυνητικούς πελάτες.
 • Χωρία σχόλια ακόμα
 • Προσθέστε ένα σχόλιο

  Τελευταία Άρθρα

  Follow Us